1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.

Працівники вінницького відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вважають, що турбота про громадян похилого віку - необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

До Дня людей похилого віку вінницький Територіальний центр організував свято для своїх відвідувачів

Тому терцентр турбується про таких людей, і до Міжнародного Дня людей похилого віку провів захід «Роки людині до лиця». На святі виступив народний хор «Добродар» художнім керівником якого є Будь Галина. Також на заході читали вірші слухачі Університету третього віку: Злепко Маргарита, Чеботарьова Лариса, Слободянюк Ніна.

До Дня людей похилого віку вінницький Територіальний центр організував свято для своїх відвідувачів

Гості свята поринули в справжню атмосферу турботи, підтримки та любові осіб старшого віку до родинного затишку та життя. «Життя – не поле перейти, це важкий шлях, через який пройшли слухачі відділення денного перебування, а Університет третього віку – це родина, в якій ми раді вітати всіх охочих, черпати знання, уміння та навики», - зазначила завідувач відділення Тетяна Семенюк-Сотник.



Переглядів: 4604
Поширень: 0