Сьогодні відбулось символічне підведення підсумків реалізації проекту "Чарівні сходи" в рамках заходу "Аукціон проектів"!

Проект реалізовували: ГО "Центр Поділля-Соціум", Ірина Пущик

Амбасадор проекту: Вячеслав Заремба, депутат Вінницької міської ради

Суть: облаштувати доступний і безпечний прохід для усіх груп населення до інфраструктури мікрорайону, на дитячий майданчик, в школу, спортивний майданчик, на роботу.

Проект підтримали: Дмитро Чаленко, Дмитро Дідик (IT-Room), Леонід Марцинковський, Віктор Долецький (Центр вивчення генеалогії «Пращур»), Юлія Хребтій, Олександр Чернега, Ольга Булавенко, Євгеній Головчук, Владислав Кабачій та ін.

Надзвичайно приємно, що проект знайшов підтримку міської влади і став чимось більшим ніж маленька 30-ти метрова стежка. А ще приємно спостерігати як мами з дитячими візочками, дітки усі безпечно йдуть до та з школи.

Чарівні сходи - проект-приклад!

Проект-приклад, якщо мешканці хочуть щоь змінити, зробити краще, вони це можуть, бо підтримка є! І цьому доказ наші Донори Міста, які по 100, 200, 500 грн і т.д. підтримали

«Проект «Чарівні сходи» є одним з п’яти переможців Аукціону проектів, який проводив БФ «Подільська громада» в рамках програми «Клуб Донорів», завжди приємно, коли проект є корисним для громади, коли проект стає прикладом для інших мешканців, адже саме ми творимо наше місто, не забуваймо про це». – Данілова Олена, виконавчий директор БФ «Подільська громада»

Чарівні сходи - проект-приклад!

Головне зрушити ідею з місця. На початку реалізації проекту до Дня захисту дітей був проведений конкурс дитячого малюнку на тему «Чарівні сходи моєї мрії», який допоміг виявити гарні дитячі ідеї, об’єднати активних мешканців та долучити їх до реалізації проекту.

Вінницька міська рада, активно підтримала цю ініціативу та профінансувала асфальтне покриття на доріжці, яка веде до школи та дитячого майданчику. В процесі реалізації проекту, на доріжку фарбами було нанесено дитячу гру «Класики» та велику кількість лапо-смайликів, для підняття настрою у перехожих. Також зроблено пандусну доріжку для людей з інвалідністю, та мам з візочками. Поручні розфарбували в кольори райдуги.

Чарівні сходи - проект-приклад!

Було розроблено та встановлено три інформаційні стенди з корисною інформацією для діток та дорослих. Перший - з українською абеткою, яка доповнилась мовою жестів та англійською абеткою. Другий – всім знайома та улюблена таблиця множення. Третій – пам’ятка зі зменшення кількості побутових відходів. На стіну прилеглого будинку нанесли малюнок з веселими дітками. Було закуплено та розміщено на заасфальтованій дорозі три клумби, для запобігання паркування автомобілів на ній.

Чарівні сходи - проект-приклад!

Чарівні сходи - проект-приклад!

«Я навіть не очікувала такого широкого масштабу роботи по проекту. Завдяки тому, що ми змогли об’єднати місцевих мешканців та долучити владу й бізнес, ми отримали мега крутий результат. Впевнена в тому, що завдяки спільній роботі, наше місто завжди буде мати високий рівень по всім показникам та відповідати стратегії»прокоментувала координаторка проекту Пущик Ірина.



Переглядів: 5364
Поширень: 0