Вінницька поліція розпочала слідство за фактом загибелі чоловіка на території будівництва по вул. Стрілецькій, 1А у м. Вінниці. Трагічна подія сталася позавчора. Чоловік впав з дванадцятого на восьмий поверх недобудованого будинку, отримавши смертельні травми.

О 10.20 до чергової частини поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про смерть людини на восьмому поверсі недобудови.

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 27-річний житель с. Павлівка Калинівського району. За попередньою інформацією, чоловік працював на будівництві неофіційно.

Слідчим відділом Вінницького міського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває слідсто.



Переглядів: 3432
Поширень: 0