10 листопада в ГУ ДСНС України у Вінницькій області з метою перевірки готовності рятувальників до реагування на надзвичайні ситуації, проведено навчально-тренувальний збір особового складу управління.

О 5:30, відповідно до «Схеми оповіщення», для особового складу апарату відомства та служб забезпечення, через засоби зв’язку було оголошено про спеціальний сигнал: «Навчально-бойова тривога» за списком №3.

За порядком та упродовж встановленого часу особовий склад установи негайно відреагував на отримане повідомлення та з укомплектованими «тривожними валізами» й спеціальними індивідуальними засобами захисту в назначений час оперативно прибули до місця збору.

Вінницьких рятувальників перевіряли на оперативність реагування на надзвичайні ситуації

Керівництво пожежно-рятувальної служби області, спільно із представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій перевірили готовність рятувальників, особисті документи працівників, комплектацію їхніх тривожних валіз та стан утримання засобів індивідуального захисту.

Вінницьких рятувальників перевіряли на оперативність реагування на надзвичайні ситуації

За підсумками перевірки, організатори навчально-тренувального збору визнали особовий склад апарату та служб забезпечення Головного управління ДСНС України у Вінницькій області готовими до оперативного реагування на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.



Переглядів: 3328
Поширень: 0