Щороку телеканал ВДТ проводить телевізійний марафон "Зірки Святого Миколая" - проект для дітей і про дітей. У ньому розповідають про тих, хто потребує уваги - про сиріт, малечу з малозабезпечених та багатодітних родин, а також про талановитих та неординарних юних подолян. 

Цьогоріч оргкомітет вирішив оголосити конкурс художніх робіт "Моя Україна". Професійне журі прискіпливо обиратиме переможців. 

- Потрібно, щоб була думка дитини, і щоб та картина була справді дитяча, справжня, відверта, щоб вона передавала дитячі емоції, - розповідає член журі, народний художник України Володимир Козюк. - Питання в тому, щоб діти відкривали своє "Я".

Роботи приймаються до 30 листопада, а підсумки будуть оголошені під час телемарафону, тоді ж і буде названо переможців, які отримають подарунки. 

- Це будуть і призи, це будуть і солодощі, я не буду відкривати усі таємниці, але можу сказати, що якщо дітки будуть чемними, а вони такими будуть, то ми завітаємо до кожної дитини, яка буде брати участь у цьому конкурсі, - говорить народний депутат України Сергій Кудлаєнко.

 



Переглядів: 3197
Поширень: 0