У Вінницькому районі працівники поліції зупинили 25-річного водія автомобіля ЗАЗ «Славута», який у салоні автівки перевозив 12 ящиків та 9 тетрапаків з горілкою, а також 40 блоків цигарок сумнівного походження.

15 листопада в ході оперативно-профілактичного відпрацювання на пересувному посту поліції неподалік села Вінницькі Хутори поліцейські зупинили автомобіль ЗАЗ «Славута», водій якого перевозив підакцизний товар без належних документів та акцизних марок.

Під час огляду у салоні та багажнику автівки поліцейські виявили 12 ящиків та 9 тетрапаків горілки «Пшенична», а також 40 блоків цигарок. За словами водія, горілчані та тютюнові вироби він придбав на ринку у обласному центрі для святкування дня народження.

Вінничанин "запакував" авто алкоголем та цигарками - каже, купив на базарі для святкування

Виявлений підакцизний вантаж невідомого походження працівники фіскальної служби вилучили та направили на експертизу.

Вінничанин "запакував" авто алкоголем та цигарками - каже, купив на базарі для святкування

В діях водія вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доході громадян).



Переглядів: 3539
Поширень: 0