27 листопада у Вінниці, в концертному залі Плеяда відбувся Фестиваль відповідального батьківства «7 У сімейному колі». Організатором виступили Британська Рада в рамках проекту «Активні громадяни», ГО «7 Гармонія»,  ГО « Територія мам» за підтримки народного депутата Сергія Кудлаєнка.

До дискусії на тему відповідальності батьків за виховання  та розвиток дітей було запрошено вінничан та громадських активістів, серед яких ГО «Гармонія», що тісно співпрацює із Британською Радою та ГО «Культурний всесвіт». У програмі зустрічі – виступи дитячих  творчих колективів, майстер-класи, виставки на творчу тематику, а також лекції від експертів з проблем виховання дітей, запобігання конфліктам у родині  та з питань  творчого розвитку дітей.

У Вінниці пройшов фестиваль відповідального батьківства "У сімейному колі"

«За буденними справами ми часто не встигаємо правильно реагувати на дитячі  проблеми  і такі зустрічі  є корисними для  всіх батьків, адже покладатись на садочок і школу – замало, базове виховання дитина отримує в родині і це потрібно робити  дуже уважно. Ми  відповідальні за майбутнє наших дітей», - зазначив Сергій Кудлаєнко, батько трьох синів.

У Вінниці пройшов фестиваль відповідального батьківства "У сімейному колі"

Про враження від фестивалю він повідомив у соціальній мережі:

«Недільного дня у Вінниці пройшов  Фестиваль відповідального батьківства « У сімейному колі», який  я підтримав  разом із своїми давніми друзями і партнерами ГО « Гармонія» , « Територія мам» та « Культурний всесвіт».  Поради від кращих українських експертів батькам, майстер-класи,  виставка, творчість – все для гармонійного розвитку молодого покоління! Наші діти  - не тільки  подарунок долі, а й велика відповідальність -пам’ятаймо про це!».



Переглядів: 3298
Поширень: 0