У Вінниці стало доброю традицією проведення працівниками служби у справах дітей Вінницької міської ради новорічного свята для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. У цьому році традицію продовжено.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят 21 грудня у рамках проекту «Діти - дітям» проведено акцію «Книжка про мене» для 32 вихованців комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

У Вінниці під час акції «Книжка про мене» дітям-сиротам презентували фотоальбоми із їх фотознімками

Святий Миколай завітав до дітей разом з працівниками служби. Діти декламували вірші, співали пісні, розігрували сценки. А серед побажань дітей було – повернутися якнайшвидше до своєї рідної сім’ї або знайти нову, де буде затишно і тепло, де будуть люблячі та турботливі батьки.

Людмила Шафранська

Після концерту та розваг діти з задоволенням розглядали фотографії у своїх фотоальбомах, які їм були подаровані разом з іншими подарунками. «Нехай ці альбоми зберігають пам’ять про цікаві та щасливі події у вашому житті», - побажала дітям начальник служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.



Переглядів: 2912
Поширень: 0