Вінницька міська централізована бібліотечна система вже третій рік поспіль організовує благодійну акцію «Подаруй військовим смак домашньої теплоти». Протягом роботи школи ельфів та фей з 19 грудня 2016 року по 14 січня 2017 усі бажаючі мають змогу принести чай або каву в бібліотеку за місцем проживання. Всю зібрану продукцію буде направлено у вигляді гуманітарної допомоги нашим військовим у зону АТО.

20 грудня у Центральній міській бібліотеці ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4) відбулось урочисте театралізоване відкриття проекту «Новорічні студії ельфів та фей». На присутніх чекала зустріч з казковими героями, конкурси, ігри, розваги та зустріч зі Святим Миколаєм. Діти приготували вірші та пісні на свято, а Святий Миколай у свою чергу пригостив дітей смаколиками. Продовжилось свято майстер-класом з виготовленням новорічної листівки.

Впродовж роботи студій у бібліотеках міста відбуватимуться благодійні акції «Подаруй військовим смак домашньої теплоти – принеси чай або каву» в бібліотеку. Всю зібрану продукцію буде передано у вигляді гуманітарної допомоги нашим військовим у зону АТО. Та акція «Подаруй українську книгу» для Луганської обласної універсальної бібліотеки, що тимчасово розміщена у м.Старобільск.



Переглядів: 2543
Поширень: 0