Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Вінницький астроном Марія Левченко розповіла, як досягнути поставлених цілей у 2017-му. За традицією, ми відзначаємо Новий рік 31 грудня, а от за східним календарем Вогняний Півень стане повноправним символом 28 січня. Цікаво, що з астрономічної точки зору Новий рік настане не о 12й годині ночі, а о 6 ранку, тому найпотаємніші бажання варто загадувати саме в цей час. Місяць буде в Водолії – життєрадісному та веселому знаку зодіаку. Це означає, що ми маємо бути дуже активні та ініціативні, щоб досягнути в майбутньому успіху.

Для зустрічі Вогняного Півня варто підбирати відповідний одяг – червоний, оранжевий, жовтий або золотий. Стіл повинен бути багатим, але табу на курятину та яйця. Ялинку рекомендують прикрасити в стилі кантрі, щоб висіли різні горішки, цукерочки, бублики та червоні яблука. Обов’язково під скатертину варто покласти купюри, а перший удар годинника супроводжувати дзвоном монет. Не можна говорити побажання з часткою «не». Потрібно точно зазначити майбутні плани, записати їх на листок і покласти на підвіконня, щоб думки відправлялися у Всесвіт. Саме головне – не ділитися своїми планами ні з ким. Дуже важливо, щоб перший відвідувач дому у Новому році був молодим, крепким хлопцем.

Новий рік пройде у нас під патронатом Сонця. Це надзвичайно сприятливий час для весіль. Подружжя будуть жити в гармонії все життя, а діти народжені цьогоріч матимуть легку і щасливу долю. Варто пам’ятати, що Півень ловелас, тому рік пройде в пристрасному коханні, - розповіла завідувачка Вінницького планетарію Марія Левченко.

Марія Левченко

Важливо також, що наступний рік буде багатий на місячні та сонячні затемнення. Подібні явища зазвичай невдало впливають на самопочуття та поведінку людей. Перше напівтіньове місячне затемнення буде 11 лютого, друге – 26 лютого сонячне (в знаку Риб і Лева), 7 серпня буде знову місячне затемнення, четверте – повне сонячне 21 серпня, яке буде невидимим в Україні. Два дні до затемнень і після важливо бути стриманими, не приймати серйозних рішень, варто кидати погані звички. Під час сонячних затемнень буде новий місяць, тому астроном порекомендувала чітко уявляти свої майбутні цілі.

Рік Вогняного Півня обіцяє вінничанам переломні зміни та пристрасне кохання

У 2016му НАСА вирішили ввести 13й знак зодіаку - Змієносець, тому всім варто чекати змін у гороскопах. Зорі обіцяють багато переломних моментів в світовій політичній ситуації. Також варто бути готовими до економічної нестабільності. Нові бізнесові справи варто відкласти на червень-липень місяць, адже з лютого Юпітер (який відповідає за капіталовкладення) буде у ретроградному стані. У 2017 році до Землі наблизиться велике небесне тіло, але поки що невідома ні його назва, ні розміри.



Переглядів: 5941
Поширень: 0