На Вінниччині розпочався новий етап комплектування військ контрактниками. Днями півтори сотні вінничан відправилися до навчальних центрів ЗСУ. Як повідомив заступник військового комісара, начальник відділу комплектування та призову обласного військкомату Михайло Дзигаленко, з обласного військкомату найбільше кандидатів на службу за контрактом відправилися на полігон у Старичі Львівської області. Це 96 кандидатів, серед них – вісім жінок.

За словами посадовця, у навчальних центрах майбутні контрактники проходитимуть бойову підготовку протягом трьох місяців. Вінничани, які мають бойовий досвід в зоні проведення антитерористичної операції на полігонах проходитимуть підготовку сім діб. Таких кандидатів є 26.

Як коментує Михайло Дзигаленко, Вінницький обласний військовий комісаріат отримав завдання на перший квартал відібрати 510 осіб у навчальні центри для комплектування бойових частин.

Вінничани, які виявили бажання служити в ЗСУ на контрактній основі, окрім навчального центру в Старичах, відправилися також на полігони, що дислокуються у Миколаєві, Полтаві, Житомирі, Бердичеві та Десні.



Переглядів: 2615
Поширень: 0