7 березня в м. Вінниці водій невстановленого автомобіля допустив зіткнення з мопедом та з місця аварії втік. Правопорушника поліцейські розшукали наступного дня. Свою втечу він пояснив тим, що злякався відповідальності за вчинене.

На вулиці Чорновола водій невстановленого автомобіля під час зміни смуги руху допустив зіткнення з мопедом «Ямаха», після чого з місця пригоди втік. У результаті аварії 64-річний водій мопеда з переломом стегнової кістки та травмою живота госпіталізований до лікарні.

Наступного дня вінницькі поліцейські встановили автомобіль та водія, причетного до аварії. Ним виявився 44-річний житель м. Вінниці. У вчиненому він зізнався та розповів, що втік з місця аварії, оскільки злякався відповідальності. Однак, докори сумління змусили його повернутися на місце пригоди та переконатися, що постраждалий не залишився без допомоги. Припаркувавши свій автомобіль «Опель» на сусідній вулиці, водій повернувся і побачив біля потерпілого лікарів швидкої допомоги.

Автомобіль правопорушника поміщений на арешт майданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2322
Поширень: 0