19 березня з 15 до 18 години у міській дитячо-юнацькій спортивній школі з баскетболу (Пирогова,4) відбудеться акція фітнес-тур «Живи танцюючи». Вона є частиною широкомасштабного Всеукраїнського проекту «Здорова нація – сильна Україна». Тут на вінничан чекають майстер-класи з танців, семінари та багато іншого. Вхідний квиток – 50 гривень, кошти будуть направлені на благодійність.

Соціально-просвітницька акція фітнес-тур «Живи танцюючи» є частиною Всеукраїнського проекту «Здорова нація – сильна Україна», який проходить в рамках програми ВОЗ «Здоров’я – 2020: основи європейської політики та стратегії для XXI століття» при підтримці Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства молоді та спорту України.

Фітнес-тур «Живи танцюючи» проходить в різних містах України. У Вінниці він відбудеться 19 березня у міській дитячо-юнацькій спортивній школі з баскетболу (Пирогова,4) за підтримки ГО «Союз щасливих жінок» та Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. Захід триватиме з 15 до 18 години. Тут на вінничан чекатиме танцювальна програма, діятиме дитячий майданчик. Проходитимуть майстер-класи з танців, можна буде поспілкуватись з лікарями, розігруватимуться подарунки.

Захід є благодійним, тому вхід на нього – 50 гривень. Кошти будуть направлені на благодійність. (Частину квитків безкоштовно передано для дітей зі школи-інтернату села Агрономічне).

Довідка
У рамках проекту «Здорова нація-сильна Україна» Асоціація «Українські центри нових технологій здоров’я» та світова мережа жіночих фітнес-клубів «ФітКьорвс» розпочинають Всеукраїнський соціальний інформаційно-просвітницький проект «Здоров’я – це просто». Проект проходитиме у понад 50 містах України за участю громадських та благодійних організацій, медичних фахівців. У 12 містах України у рамках Проекту відбудуться «Фітнес-тури» - благодійні майстер-класи з фізичної активності та здорового харчування.



Переглядів: 1904
Поширень: 0