Відомо, що початок астрономічної весни у Північній півкулі асоціюється з днем весняного рівнодення, який датується 20-м березня (21-м за Грінвічем). У багатьох народів весняне рівнодення пов’язувалося початком Нового року. До сьогодні у різних релігіях залишилася традиція пов’язувати весняне рівнодення з відліком для важливих подій. Цікаво, що саме сьогодні за зороастрійським календарем розпочинається рік Верблюда.

За легендою цей знак пов'язаний з Рашну - архангелом справедливості і небесного суду. Астрологи стверджують, що  2017 рік для багатьох стане роком відплати і відновлення справедливості. Причому така тенденція прослідковуватиметься як на рівні окремих особистостей, так і на рівні держав. Вінницька астрологиня Марія Левченко переконана, що рік Верблюда – це справді значимий період.

Старше покоління може згадати, які зміни відбувалися з березня 1985 по березень 86 року. Це була так звана «перебудова». Тому можна сміливо стверджувати, що нас чекають кардинальні зміни. Ми як і верблюди будемо йти до свого заповітного оазису.

Тож вінничанам рекомендується спробувати сповільнити свій ритм життя, щоб пройти крізь крізь перепони й складні ситуації. Цей рік буде вдалим для людей, які люблять вирішувати складні завдання.



Переглядів: 2620
Поширень: 0