25 березня жителі мікрорайону «Поділля» влаштували традиційне прибирання парку лікарні ім. Ющенко – найближчого місця для прогулянок.

«З 2010 року ми збираємо на акцію від 50 до 100 мешканців району, голови ОСББ дають об’яви, з інвентарем  допомагають партнери і влаштовуємо генеральне прибирання.  Раніше  вивозили 9 тон сміття, але  з кожним роком  його стає менше, сьогодні – і тони не набереться», - розповів організатор, депутат міської ради Андрій Очеретний.

Мешканці мікрорайону "Поділля" прибрали парк лікарні ім. Ющенко

За словами учасників, адміністрація лікарні підтримує чистоту своїми силами, але перед Великоднем  - це традиція, яку вінничани підтримують щороку. Цілими родинами, разом з дітьми  вони прийшли до парку, пофарбувала паркові лави, зібрали сміття та швидко навели лад.

Мешканці мікрорайону "Поділля" прибрали парк лікарні ім. Ющенко

«Ми поселились у Вінниці  трохи більше двох років, мали будинок у Донецьку, в районі аеропорту, але все втратили.  До Вінниці адаптувались  у лічені дні, приємне, охайне місто, дружні люди,  тому допомагаємо із задоволенням», - розповідає  пані Людмила, мешканка мікрорайону «Поділля».

Мешканці мікрорайону "Поділля" прибрали парк лікарні ім. Ющенко

Заради чистоти довкілля, до заходу долучився і народний депутат- вінничанин, Сергій  Кудлаєнко,  який вже декілька років допомагає активістам  інвентарем та власним прикладом.  Про це він написав у соціальній мережі:

Мешканці мікрорайону "Поділля" прибрали парк лікарні ім. Ющенко

«На добру справу і погода гарна! В черговий раз підтримав традицію - збиратись з подолянами на толоку перед Великоднем у парку  на «Поділлі»! Відоме гасло «Вінниця- комфортне місто» – працює! Вінничани дбають про довкілля і порівняно з минулими роками, навкруги  – чисто! Ми всі разом починаємо цінувати і берегти красу міста, вулиць, парків! Дякую за гарну зустріч заради доброї справи! Шануймося і бережімо наш рідний дім!»



Переглядів: 4302
Поширень: 0