У Вінниці поліцейські викрили двох зловмисників, причетних до вчинення пограбування. На очах продавця вони викрали три куртки з приміщення магазину та втекли.

До поліції з заявою про пограбування звернулась вінничанка. Жінка розповіла, що 11 квітня з приміщення магазину по вулиці Театральній невідомі викрали куртки. Доки один відволікав її увагу, інший – забрав речі. Вона намагалась наздогнати зловмисників та їм вдалось втекти.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, в ході проведення першочергових оперативних заходів поліцейські встановили особи зловмисників та затримали одного з них. Чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалось, чоловік разом з приятелем зайшов до магазину та відволікав увагу продавця, поки його спільник забрав з крамниці верхній одяг та втік з речами.

Зараз правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Місцезнаходження іншого грабіжника встановлюють поліцейські.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2224
Поширень: 0