Патрульні поліцейські протягом кількох годин розшукали викрадений скутер та затримали зловмисника причетного до вчинення злочину. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

22 квітня до працівників поліції за допомогою звернувся 22-річний вінничанин та повідомив про викрадення скутера «Хонда», який знаходився біля аптеки на вулиці Келецькій.

Викрадений транспортний засіб та правопорушник були затримані в протилежній частині міста працівниками патрульної поліції протягом двох годин.

Слідчо-оперативною групою поліції було з’ясовано, що до злочину виявився причетний знайомий потерпілого. Правопорушник, 20-річний вінничанин, без дозволу власника взяв транспортний засіб та поїхав у своїх справах. Крім кримінальної відповідальності хлопець буде нести й адміністративну, оскільки керував скутером в стані наркотичного сп’яніння.

Розшуканий транспортний засіб вилучено та поставлено на арешт майданчик.

Хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 5-ти років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 2583
Поширень: 0