З початку квітня у приватному секторі розпочалось асфальтування доріг за програмою співфінансування. Роботи вже виконано на 2-му провулку Пестеля (П’ятничани) та частині вулиці Богомольця (Старе місто). Тривають підготовчі роботи по вулиці Максима Рильського. У найближчих планах – асфальтування ділянок на вулицях Івана Франка, 1-му провулку Топольського, Олега Кошового тощо.

Наприкінці 2016 року від мешканців приватного сектору надійшло більше п’ятдесяти заявок на участь у співфінансуванні асфальтування доріг приватного сектору. У такому випадку переважна більшість коштів на асфальтування надається з міського бюджету. Жителі тридцяти вулиць вже зібрали свою частку від вартості робіт. Як зазначила голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук, всі вулиці, мешканці яких зібрали кошти, включено в перелік об’єктів на капітальний ремонт дорожнього покриття в цьому році.

Роботи в приватному секторі на умовах співфінансування розпочались на початку квітня. Наразі в мікрорайонах Пятничани та Старе місто, вже заасфальтовано 2-ий провулок Пестеля та частину вулиці Богомольця (від 2-го до 30-го будинку). Зараз працівники проводять підготовчі роботи по вулиці Максима Рильського.

Перелік вулиць приватного сектору, де невдовзі за рахунок співфінансування з мешканцями асфальтуватимуть дороги

У планах – асфальтування ділянок вулиць Івана Франка, 1-го провулку Топольського. Також продовжаться роботи по вул. Замковій, які були розпочаті у минулому році. Новий асфальт планують покласти по 2-гому провулку Черняховського у Сабарові, вулиці Олега Кошового на Кореї, тупику Петрусенка, що на П’ятничанах тощо.

Перелік вулиць приватного сектору, де невдовзі за рахунок співфінансування з мешканцями асфальтуватимуть дороги



Переглядів: 4015
Поширень: 0