4 травня на вулиці Бучми під колеса легкового автомобіля «Mercedes» потрапив 9-річний хлопчик, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Потерпілий з тілесними ушкодженнями доставлений до реанімаційного відділення дитячої лікарні.

За попередньою інформацією встановлено, що 27-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем «Mercedes», допустив наїзд на 9–річного школяра. Зі слів водія іномарки, дитина раптово вийшла попереду маршрутного таксі, яке зупинилось перед пішохідним переходом, тому він не зміг вчасно загальмувати.

З тілесними ушкодженнями хлопчик доставлений до лікарні.

На вул. Бучми "Мерс"  збив 9-річного хлопчика. Дитина у реанімації

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

З початку року на території Вінницької області сталось 247 дорожньо-транспортних пригод, в яких 311 людей отримали травми.

Працівники поліції Вінниччини звертаються до водіїв бути уважними до маленьких учасників дорожнього руху, особливо під час проїзду біля навчальних закладів.



Переглядів: 4318
Поширень: 0