На минулому тижні відбувся захід для дітей та їх батьків, що популяризує безпечну поведінку на дорозі «Безпечна дорога для дітей». Подібний захід проходить у Вінниці вже не вперше. Крім того, організатори розробили спеціальну програму, щоб не лише подати дітям необхідну інформацію, а й розважити та продемонструвати цікаві моменти з професії відповідних службових органів.

Захід відбувся на Європейській площі, щоб залучити як можна більше людей. У програмі були показові виступи службових собак, демонстрація спецтехніки, флешмоб «Дорожній знак». Усі дітки мали можливість сфотографуватись з собаками, технікою та взяти участь в цікавих експериментах.

Маленьким вінничанам розповідали про правила безпечної поведінки на дорозі

«Ми хочемо донести кожній дитині міста на скільки важливо дотримуватись правил безпеки на дорозі, задля зменшення кількості нещасних випадків. Ми плануємо частіше проводити такі заходи і залучати якомога більше дітей Вінниці», - ділиться директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Організатори: Вінницька міська рада, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» та відділ ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції у Вінницькій області.



Переглядів: 2321
Поширень: 0