14 травня о 15:00 у Парку Дружби Народів відбувся «Mama Fest» приурочений до святкування Дня Матері в Україні. Ініціатором проведення свята була громадська організація “Вінницька європейська стратегія”.

Сьогодні ми хочемо відродити цю традицію та розпочати святкувати українське! Щороку в другу неділю травня відзначають День Матері. Для кожного в житті мама відіграє ключову роль. Це наставник, це підтримка, це приклад і опора.

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері

Як розповіла організатор фестивалю, заступник голови громадської організації “Вінницька європейська стратегія” Ірина Баранович: “Сьогодні 14 травня  у Всесвітній День Матері ми проводимо сімейний фестиваль. Слово мати - це найголовніше слово у кожної дитини не зважаючи на її вік. І тому у нас виникла така ідея популяризувати це свято і впровадити його у життя вінничан. Хоч сьогодні і пасмурно, але щасливі пари, усміхнені діти та гарні матусі сяяли замість сонця. Нам приємно, що відгукнулась значна кількість громадських організацій, представники депутатського корпусу та бізнесу, а нашим найбільшим партнером став Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. Ми дійсно хочемо, щоб це свято об’єднувало вінничан та створювало нові традиції у місті.”

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері

У програмі заходу ми насолоджувались виступами юних вокалістів, були проведені різноманітні майстер класи з виготовленням оберегів та листка конюшини, фейс арт, працювало дитяче містечко та фото-зони. Кожна дівчина на святі мала змогу отримати безкоштовну зачіску від студентів Вінницького центру професійної-технічної освіти технологій та дизайну та професійно підібраний макіяж від представниці компанії Mary Kay. Також у салоні краси під відкритим небом була можливість пройти спа процедуру для рук. Не залишились без уваги курси з першої домедичної допомоги від Товариства Червоного Хреста України.

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері

Родзинкою фестивалю стала можливість для подружжя оновити свої шлюбні обітниці та отримати пам’ятні фото на згадку про цей день, від ведучої програми «Кава з депутатом», представниці Інститут Республіка Христини Коваленко.

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері



Переглядів: 2557
Поширень: 0