Протягом півгодини працівники патрульної поліції затримали двох чоловіків, які в м. Вінниці біля банкомату на вулиці Янгеля (Фрунзе) пограбували місцевого жителя. Побачивши нетверезого чоловіка, який знімає готівку, зловмисники побили його та забрали 260 гривень. Обидва затримані мають судимості.

13 травня по лінії 102 зателефонував 40-річний вінничанин та повідомив, що щойно на вулиці Янгеля його побили та пограбували двоє чоловіків. Екіпажу патрульної поліції потерпілий розповів прикмети нападників та напрямок, куди вони тікали. Протягом півгодини підозрювані в дворі багатоповерхівок неподалік місця злочину буди затримані та доставлені у відділення поліції.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції м. Вінниці Роман Андрущак, затриманими виявилися раніше судимі 22 та 23-річні чоловіки. Один з них місцевий, а інший – з Черкаської області. Свою причетність до правопорушення затримані не визнають, але потерпілий їх упізнав.

а вул. Янгеля двоє молодиків пограбували чоловіка. Злочинців затримали впродовж 30 хвилин

Як з’ясувалося, близько другої години ночі зловмисники помітили нетверезого чоловіка, який біля банкомату знімає гроші, і вони вирішили відібрати у нього готівку.

Слідчим відділеннями поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2588
Поширень: 0