В термін до 8 серпня у місті буде проведено соціологічне опитування з приводу визначення кандидатури на звання «Почесний громадянин м.Вінниці». Про це сьогодні 1 серпня повідомив голова комісії по розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» Сергій Чорнолуцький.

Городяни обиратимуть з-поміж 12 кандидатур – Володимир Гройсман та Олександр Фомін, кандидатури яких запропонували вінничани, звернулись до комісії з проханням не розглядати їх як претендентів на це почесне звання.

«Вінниця і вінничани – завжди в моєму серці. Я дуже ціную Вашу підтримку і довіру, і це мене надихає працювати над подальшими змінами та реформами, які потрібні Україні. А що стосується кандидатур на звання «Почесний громадянин міста Вінниці», то я прошу відповідну комісію мою кандидатуру зняти з розгляду. Я дуже вдячний вінничанам за ту підтримку, яку я завжди відчуваю. Це для мене найголовніше!», - зазначено в зверненні Володимира Гройсмана, яке зачитав під час засідання комісії Сергій Чорнолуцький.

За тиждень стане відомо, кого вінничани вважають гідним звання «почесний громадян Вінниці

«Висловлюю щиру вдячність колективу, який висунув мене на отримання звання «Почесний громадянин м.Вінниці». Але в даному списку кандидатів є люди, чий внесок в розвиток міста більш достойний, том прошу зняти мою кандидату з даного конкурсу», - зазначив у своїй заяві до комісії Олександр Фомін.

Отже, остаточний список кандидатур буде складатись з 12 осіб. Опитуванням буде займатись відомий в місті соціолог, представник ГО «СОЦІНФО» Віктор Белінський.​



Переглядів: 2919
Поширень: 0