5 серпня на базі інженерного містечка Державного пожежно-рятувального загону №1 відбулися заплановані практичні заняття із залученням аварійно-рятувального автомобіля аварійно-рятувального загону спеціального призначення, піротехнічної служби та кінолога.

Представники Товариства Червоного Хреста отримали від рятувальників знання, що стусуються правил поводження із вибухонебезпечними предметами та умов пошуку людей в екстремальних умовах.

Завдяки рятувальникам медики на практиці відпрацювали найбільш складні завдання в умовах, максимально наближених до реальних.

6 серпня на водолазній станції ГУ ДСНС водолази-рятувальники спільно із представниками Товариства «Червоний хрест» практично відпрацювали порятунок людей на воді та надання медичної допомоги потопаючим.

У Вінниці на навчаннях Товариства Червоного Хреста волонтери вчились рятувати потопаючих та надавати першу допомогу

Організатори триденних навчань відзначили високий рівень підготовки добровольців, гарну командну роботу, самовідданість.

У Вінниці на навчаннях Товариства Червоного Хреста волонтери вчились рятувати потопаючих та надавати першу допомогу

Рятувальники й надалі готові допомагати у розвитку волонтерського руху й підвищенні рівня підготовки загонів швидкого реагування.



Переглядів: 2295
Поширень: 0