У Лівобережному міжрайонному центрі зайнятості м. Вінниці за адресою: вул. Привокзальна,28 розпочинає роботу Центр підтримки та розвитку підприємництва.

Безоплатну допомогу у відкритті власної справи та консультації з питань підприємницької діяльності можуть отримати не тільки безробітні, але і всі охочі, що бажають започаткувати власну справу або роблять перші кроки у підприємництві.

Основними напрямками роботи Центру є:

  • надання консультацій фахівцями державних установ та недержавних організацій (Управлінням Держпраці у Вінницькій області, Вінницьким обласним територіальним відділенням АМКУ, Сектором Державної регуляторної служби України у Вінницькій області, Управлінням запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Вінницькій області, Регіональним та Міським центрами з питань безоплатної вторинної правової допомоги)
  • проведення семінарів та тренінгів із керівниками, працівниками бухгалтерії та відділів кадрів підприємств
  • сприяння кваліфікованому підбору персоналу на робочі місця
  • надання допомоги у пошуку бізнес-партнерів, ліцензуванню, підбору оптимальних умов кредитування і відкриття рахунків в установах банків.

Звернутись до працівників Центру підтримки та розвитку підприємництва Лівобережного міжрайонного центру зайнятості м. Вінниці можливо за номерами телефонів: +38 (0432) 55-44-23, +38 (068) 950-30-93 або на адресу електронної пошти: [email protected].



Переглядів: 2135
Поширень: 0