Універсальна УЗД-система, дефібрилятор та апарат штучної вентиляції легенів — високоточне сучасне обладнання для порятунку хворих із серцево-судинними захворюваннями в рази посилить можливості Вінницького кардіоцентру та закладів, що надають меддопомогу на первинному і вторинному рівнях. У межах інвестиційного субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров'я Вінницької області, направлена на покращення медичної домоги хворим із серцево-судинною патологією» було оголошено міжнародні конкурсні торги, щоб отримати пропозиції постачальників обладнання і оцінити їх за процедурами Світового банку.

Відтак, 15 вересня у прес-центрі Департаменту охорони здоров'я Вінницької обласної державної адміністрації відбулося відкриття Тендерних пропозицій за процедурою ICB (міжнародні конкурсні торги) щодо постачання медичного обладнання для діючого кардіологічного центру для ЗОЗ вторинного та первинного рівнів допомоги. Запечатані конкурсні пропозиції на розгляд Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт і неконсультаційних послуг надали 6 компаній. Зокрема, "Diatech SA" (Швейцарія), ТОВ «Діамеб» (Україна), об'єднання підприємств ТОВ «Імекс» та ТОВ «Компанія «Ютас» (Україна), Mortara Instrument, Inc (США); ТОВ «Проект Солюшнз Україна» (Україна), Mbnet AG (Швейцарія). Процедура відкриття тендерних пропозицій відбулася відповідно до вимог Світового банку.

Шість компаній подали заявки на тендер щодо постачання обладнання для Вінницького кардіоцентру

Олена Житанська, заступниця директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, заступниця керівника Групи управління субпроектом: «Ми дуже покладаємося на результати цих торгів. Наразі триватиме оцінка пропозицій по кожному лоту, і до кінця року, сподіваюся, ми підпишемо контракти на постачання медичного обладнання».

Володимир Федик, головний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, заступник керівника Групи управління субпроектом: «Ідеологія субпроекту — це зменшення смертності від серцево-судинних захворювань. Окрім ефективної інформаційної кампанії та навчань лікарів, ключове місце відводимо доступності якісних медичних послуг для усіх людей. Сучасне і точне обладнання сприятиме досягненню високих показників саме у цьому напрямі, тому надзвичайно важливо обрати досвідченого та компетентного постачальника».



Переглядів: 2668
Поширень: 0