26 та 27 вересня у Вінниці та прикордонних районах області відбудуться антитерористичні навчання, повідомляє Управління Служби безпеки України.

Тренування відбудуться в умовах, максимально наближених до реальних, зазначає прес-група УСБУ в Вінницькій області. В них візьмуть участь: Національна поліція, Нацгвардія, ДСНС, ЗСУ, прикордонники, інші регіональні суб’єкти боротьби з тероризмом, органи влади та самоврядування. Організовує тренування Координаційна група Антитерористичного центру при УСБУ у Вінницькій області.

Управління звертається з проханням до мешканців та гостей регіону з розумінням поставитись до заходів, які будуть проводитися в рамках учбової антитерористичної операції (перевірка у громадян документів, що посвідчують особу, тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах, огляд речей, що при них знаходяться або перевозяться ними тощо). Під час операції правоохоронці керуватимуться нормами та вимогами ст.15 ЗУ “Про боротьбу з тероризмом”

У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб Управління СБУ просить негайно повідомляти про це правоохоронцям за номерами телефонів (0432) 53-13-09 (черговий УСБУ) або 102.



Переглядів: 2780
Поширень: 0