Працівники Лівобережного відділення поліції затримали двох підозрюваних у пограбуванні 33-вінничанина. Після спільного розпиття алкогольних напоїв потерпілий пішов на залізничний вокзал проводжати своїх товаришів з Козятина. Очікуючи електричку, товариші відібрали у вінничанина гроші та два мобільних телефони.

23 вересня до Лівобережного відділення поліції з заявою про пограбування звернувся місцевий житель. Заявник повідомив, що близько 16.00 на залізничному вокзалі його пограбували знайомі з Козятина. Вони відібрали у нього телефони «Нокіа» та «Леново», а також дістали з кишені гроші в сумі 430 гривень.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, 25 лютого підозрювані у вчиненні даного правопорушення були затримані у Козятині. Ними виявилися 23 та 30-річні раніше судимі місцеві жителі. Один з відібраних телефонів зловмисники встигли продати. Затримані виправдовуються, що виною злочину є алкоголь.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення. Затриманому оголошено про підозру.



Переглядів: 2296
Поширень: 0