Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, перебуваючи з робочою поїздкою у Калинівці, проінспектував хід виконання відновлювальних робіт та відзначив, що протягом 2 днів будуть повністю відновлені зруйновані покрівлі в постраждалих селах Калинівського та Вінницького районів.

Окрім того, очільник області наголосив, що населенню відшкодовуватимуть вартість будівельних матеріалів та ремонтних робіт, які громадяни купували та проводили за власні кошти, у випадку пред’явлення підтверджуючих документів (чеків, квитанцій, накладних).

«Зараз відпрацьовується механізм відшкодування населенню витрат на проведені ремонтно-відновлювальні роботи з боку державного бюджету. Адже це бюджетні кошти, які вимагають певної процедури їх використання. Для цього ми розгортаємо систему, де будуть акумулюватись всі чеки, накладні і квитанції надані жителями постраждалих територій. Окрім того, визначено комунальне підприємство «Благоустрій» міста Калинівка, яке буде виступати в якості підрядника і заключатиме договори субпідряду з  організаціями-надавачами ремонтно-будівельних послуг та реалізаторами будівельних матеріалів. Тому, саме до даного підприємства громадяни можуть звертатись і заключати договори на проведення ремонтно-відновлювальних робіт, або відшкодування їх вартості», - зазначив Валерій Коровій.

Визначено механізм, за яким відшкодовуватимуть населенню постраждалих районів вартість ремонтно-будівельних робіт



Переглядів: 2453
Поширень: 0