20 жовтня відбувся збір урожаю у Європейському саду. Участь у ньому взяли вихованці комунального закладу «Центру підліткових клубів за місцем проживання» та всі бажаючі.

У програмі були майстер класи для дітей: створення картин із насіння, конкурси та загадки. Найголовнішою родзинкою свята був осінній збір урожаю. Дітки збирали капусту, моркву, помідори, картоплю, огірки та буряк, які вони саджали на весні.

 Юні вінничани зібрали урожай у Європейському саду

Це чудова можливість для дітей та їхній батьків гарно провести час. Цей проект покликаний ознайомити містян, а особливо дітей зі сферою сільського господарства у зрозумілій, цікавій і креативній формі. Формат заходу дає можливість дітям відчути себе справжніми фермерами.

 Юні вінничани зібрали урожай у Європейському саду

«Ми просимо вінничан долучитися до удосконалення нашого саду та, по можливості, надати насіння багаторічних квітів. Адреса нашого закладу: Соборна, 91», - каже директор КЗ «Центру підліткових клубів за місцем проживання», Дмитро Мира.

 Юні вінничани зібрали урожай у Європейському саду

Всі маленькі вінничани під наглядом досвідчених педагогів та садівників можуть взяти участь у практичних заняттях по догляду за рослинами та овочевими культурами.

 Юні вінничани зібрали урожай у Європейському саду

Організатори заходу: КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання», КП «Подільський туристично-інформаційний центр», відділ у справах молоді та туризму ВМР, Компанія «Сингента».



Переглядів: 2659
Поширень: 0