2 листопада у Вінницькому національному технічному університеті пройшов інформаційний семінар на тему «Стратегія присутності малого і середнього бізнесу в Інтернеті» організований спільно Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та Громадською організацією «Вінницький бізнес клуб».

З вітальним словом до учасників звернувся ректор ВНТУ Володимир Грабко:

«Наш навчальний заклад та облдержадміністрація вже декілька років працюємо над тим, щоб дати можливість кожній молодій людині, яка має талант, проявити себе, тобто можливість перетворити звичайного студента в успішного підприємця. Ми дуже оптимістично налаштовані на те, щоб цього можна було досягти. І тому вже два роки у нас функціонує школа стартапів, в якій пропагується реалізація будь яких цікавих наукових ідей, а деякі з них навіть підтримуються вже існуючим бізнесом. І тема сьогоднішнього семінару є надзвичайно актуальною, оскільки переважна більшість тих IT-спеціалістів, які щороку випускаються з нашого університету, працюють лише через інтернет в аутсорсингових компаніях по всьому світу. Я дуже зацікавлений в тому, щоб кожен студент мав можливість спробувати свої сили і переконатись, що їх ідеї заслуговуються на увагу. Бажаю всім плідної роботи та цікавих відкриттів!»

Як започаткувати бізнес в інтернеті розповідали у Вінницькому національному технічному університеті

Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко, у свою чергу, зазначив, що обласна влада зацікавлена в створенні нових робочих місць, в розвитку малого та середнього бізнесу:

«Перш за все дозвольте подякувати Володимиру Віталійовичу за плідну співпрацю, адже вже багато років поспіль ми спільно проводимо низку заходів і коли виникло питання проведення такого семінару, було однозначно зрозуміло, що місцем проведення стане ВНТУ, який є одним із лідерів в Україні по підготовці фахівців технічних спеціальностей. Оскільки Володимир Віталійович вже згадував про школу стартапів, хотілось би зазначити, що на території Вінницької області на разі проводиться конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців, мета якого полягає в фінансовій підтримці підприємницьких ініціатив та наданні методично-консультативної допомоги підприємцям-початківцям щодо розвитку власного бізнесу. Крім того, оскільки тут присутні представники вже існуючого бізнесу, звертаю вашу увагу на діючу програму часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього бізнесу на реалізацію інвестиційних проектів. Ми відкриті до підтримки бізнесу та стартапів, шляхом надання безповоротньої фінансової допомоги».

Як започаткувати бізнес в інтернеті розповідали у Вінницькому національному технічному університеті

В рамках інформаційного семінару учасники розлянули теми проектування та просування сайтів, формування їх інформаційно-сервісного наповнення, сутності маркетингу в Інтернеті, контекстної реклами, поняття інформаційної безпеки та взаємодії при загрозах та масових кібератаках.

Як започаткувати бізнес в інтернеті розповідали у Вінницькому національному технічному університеті



Переглядів: 2489
Поширень: 0