17 листопада в м. Вінниці водій автомобіля «Ford Scorpio» збив на смерть чоловіка та з місця пригоди втік. Через кілька годин поліція у дворі на вулиці Магістрацькій знайшла автомобіль, причетний до аварії, та затримала підозрюваного.

Аварія сталась на вулиці Київській близько 21.45.

Водій автомобіля «Ford Scorpio» вчинив наїзд на чоловіка, який у невстановленому місці переходив проїзну частину дороги, та з місця пригоди втік. Від отриманих ушкоджень 56-річний потерпілий загинув миттєво. Очевидці аварії викликали поліцію та надали слідчо-оперативній групі прикмети автомобіля, причетного до загибелі людини.

На вул. Київській водій насмерть збив пішохода та втік. Втікача затримали через кілька годин

В цей час до поліції надійшло повідомлення від водія таксі, що на перехресті вулиць Київська – Б. Ступки, автомобіль «Ford Scorpio» допустив з ним зіткнення. З місця аварії водій втік. Таксист повідомив поліції, що на автомобілі, який його вдарив, він помітив пошкодження та кров. Номер машини водія-порушника таксист надав поліції та своїм колегам.

Поки слідчо-оперативна група поліції опитувала свідків, в місті був введений план «Перехват», інформація про розшукувану іномарку була надана екіпажам патрульної поліції.

За номером машини оперативники встановили її власника. Він розповів, що машину він дав онуку.

На вул. Київській водій насмерть збив пішохода та втік. Втікача затримали через кілька годин

Протягом кількох годин, автомобіль, причетний до аварії, був знайдений працівниками патрульної поліції у дворах п’ятиповерхівок на вулиці Магістрацькій. У слідчих не було сумнівів, що це саме той автомобіль, про це свідчать ушкодження на машині та уламки, залишені на місці події.

19-річний підозрюваний був затриманий поліцією на вулиці А. Первозванного, коли він повертався додому. У вчиненому хлопець зізнався та пояснив причину втечі страхом відповідальності.

Наразі призначено проведення ряду експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 3235
Поширень: 0