В ніч із 7-го на 8-ме грудня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Стеценка. Прибувши на місце події, інспектори побачили, що зіткнулись дві автівки: Mazda та Volkswagen.

Водій останньої – винуватець ДТП - пересів на пасажирське сидіння, коли до нього підійшли патрульні, і сказав, що за кермом їхав не він. Проте, очевидці події таки підтвердили факт керування ним автомобілем.

В результаті автопригоди ніхто не постраждав. У 42-річного винуватця ДТП не було при собі ні документів на автомобіль, ні посвідчення водія, за що на нього виписали постанову за ч. 1 ст. 126-ї КУпАП. Крім того, у чоловіка охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідування він відмовився.

На вул. Стеценка нетверезий водій спричинив ДТП та намагався довести патрульним що він - пасажир

На керманича інспектори склали 2 протоколи: за ст. 124 КУпАП (за вчинення ДТП) та за ст. 130 КУпАП (за керування транспортним засобом у стані сп’яніння). Патрульні встановили, що за останні 2 роки це вже вп’яте на чоловіка складають протокол за керування автомобілем напідпитку. Машину правопорушника доставлено на арештмайданчик.



Переглядів: 2126
Поширень: 0