Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області спільно з працівниками ГУ Нацполіції в області зупинили мікроавтобус, що нелегально перевозив рідину з характерним запахом спирту. В ході огляду автомобіля правоохоронці виявили також картонну фурнітуру для пакування алкогольних напоїв типу bag-in-box.

Нелегальний товар – 960 літрів рідини з характерним запахом спирту орієнтовною вартістю близько 260 тис. грн., а також автомобіль, що використовувався для перевезення незаконної продукції, вилучені. За даним фактом слідчими ГУ ДФС у області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Вирішується також питання щодо накладення арешту на вилучений товар та автомобіль.

У Вінниці зупинили мікроавтобус, в якому перевозили майже тонну нелегального спирту

Загалом з початку року оперативними співробітниками ГУ ДФС у області з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму більше 22 млн. грн. Припинено діяльність 4 підпільних цехів з виготовлення підакцизної продукції.   



Переглядів: 1875
Поширень: 0