11 грудня 2017 р. в Лівобережному міжрайонному центрі зайнятості м. Вінниці відбувся День відкритих дверей центру зайнятості для учнів КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №13 ВМР» за участю представників Вінницького кооперативного інституту (Коледжу економіки і права).

Мета заходу – ознайомити учнів з послугами служби зайнятості, професіями, які актуальні на ринку праці сьогодні і на які буде попит в майбутньому, навчальними закладами, які знаходяться на території міста.

Захід проходив у кілька етапів. Спочатку начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Баланюк провела екскурсію по центру зайнятості, ознайомила учнів з актуальними вакансіями, які розміщені на стендах та за допомогою ТАЧ-скріну, комп’ютеру вільного доступу. Далі відбулася презентація Вінницького кооперативного інституту (Коледжу економіки і права) та спеціальностей, за якими можливе навчання в даному навчальному закладі. Всі учні отримали інформацію про навчальний заклад у вигляді буклетів. На завершення презентації учням було запропоновано цікаву правову гру та хімічні досліди. Всі учасники заходу отримали корисну інформацію та були вдячні за змістовний та цікавий захід.

Учні 13-ї школи побували на Дні відкритих дверей Центру зайнятості

Організовуючи такі зустрічі, ми надаємо можливість учням ближче познайомитися з конкретним навчальним закладом, його професіями, спеціальностями, а навчальним закладам - продемонструвати свою «родзинку».

Учні 13-ї школи побували на Дні відкритих дверей Центру зайнятості



Переглядів: 2397
Поширень: 0