Побутовий конфлікт між двома п’яними чоловіками, який виник на ґрунті неприязних стосунків, призвів до того, що 40-річний вінничанин побив нового чоловіка колишньої співмешканки. Від отриманих ушкоджень потерпілий вночі помер. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вранці 12 грудня до поліції від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що в квартирі багатоповерхівки на вулиці Громова вони виявили мертвого 31-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, працівники слідчо-оперативної групи поліції, які виїхали на виклик, встановили обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень.

У Вінниці чоловік побив до смерті нового коханця колишньої співмешканки

Виявилось, що 31-річна господарка квартири, покійний та її колишній співмешканець вночі розпивали у квартирі спиртне. Чоловіки почали сваритись, а згодом битись. Після інциденту старший з них пішов додому, а молодший ліг спати. Коли вранці жінка помітила, що співмешканець не дихає, відразу викликала лікарів.

40-річного підозрюваного оперативники затримали цього ж дня в іншій частині міста, останній, дізнавшись про смерть потерпілого, переховувався від працівників поліції.

У Вінниці чоловік побив до смерті нового коханця колишньої співмешканки

Зі слів затриманого, який раніше притягувався до відповідальності за антологічний злочин, про вчинене він шкодує та не бажав настання таких наслідків.

За даним фактом відкрито провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 2969
Поширень: 0