16 грудня у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина Павла Корнелюка, який загинув 13 грудня в зоні проведення антитерористичної операції.

На знак скорботи за загиблими у День жалоби, відповідно до рішення виконкому міської ради №1499 від 23.06.2016р., на всій території Вінниці будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті загиблого та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Початок прощання із загиблим, 29-річним Павлом Корнелюком, відбудеться 16 грудня о 12-ій годині у Мироносицькій церкві УПЦ КП (вул. Київська, 130).

Вінниця втратила ще одного свого сина - 16 грудня у місті оголошено День жалоби

На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів, спортивних змагань.

Солдат Павло Корнелюк проходив службу за контрактом на посаді розвідника-кулеметника військової частини А 1445 Збройних Сил України. Загинув 13.12.2017р. в результаті вогнепального поранення в районі населеного пункту Авдіївка.



Переглядів: 3017
Поширень: 0