Цієї ночі працівники відділу оперативного контролю Муніципальної поліції, які цілодобово слідкують за містом через камери відеоспостереження, вже вдруге зафіксували хуліганів, які розбивали декоративні ліхтарі на майдані Незалежності.

«Інформацію миттєво передали патрульній поліції, яка оперативним шляхом виявила правопорушників і затримала їх. Порушників було троє, усі вони неповнолітні, і на час скоєння правопорушення були у нетверезому стані. Відшкодовувати збитки тепер будуть батьки підлітків», – розповів заступник начальника КП ВМР «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.

Наприкінці листопада у такий спосіб було затримано п’ятеро вандалів, які трощили ліхтарі та урни на майдані Незалежності біля фонтану. Вони також відшкодовують збитки за пошкодження майна громади міста.

Працівники Муніципальної поліції слідкують за містом через камери відеоспостереження в Ситуаційному центрі міської ради, який наразі функціонує в тестовому режимі і знаходиться по сусідству з відділом «Цілодобова варта». Нещодавно до них долучився представник патрульної поліції, який у випадку фіксації порушення чи злочину одразу спрямовує на місце події екіпаж полісменів, який знаходиться найближче.



Переглядів: 5253
Поширень: 0