Вінницькі оперативники спільно з хмельницькими колегами на Хмельниччині затримали одесита, який у м. Вінниці з ліфтів викрадав гальмівні котушки. Металеве ліфтове обладнання він демонтував та здавав на металобрухт. Як з’ясувалося, зловмисник виявився причетним до пограбування 90-річної самотньої вінничанки та ряду крадіжок.

12 лютого на Хмельниччині поліцейські затримали 26-річного жителя Одеської області, який у Лівобережному районі м. Вінниці з ліфтових приміщень у під’їздах багатоповерхівок викрадав гальмівні котушки.

Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Цимбалюк, затриманим виявився 26-річний житель одного з сіл Одеської області. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Під час затримання він назвав чужі анкетні дані, але за відбитками пальців поліцейські встановили його особу. Зловмисник мав при собі викрадений телефон.

Оперативники з’ясували, що затриманий причетний до багатьох крадіжок особистих речей вінничан протягом останніх двох місяців. Виявилось, що зловмисник 6 лютого пограбував 90-річну пенсіонерку.

Вночі шляхом віджиму вікна він заліз у її квартиру на першому поверсі та забрав 1100 гривень та мобільний телефон.

Поліцейські  затримали одесита, який викрадав з вінницьких ліфтів металеве обладнання

Правопорушник виправдовувався, що вчиняв злочини, аби утримувати своїх трьох дітей.

Наразі поліція перевіряє його на причетність до аналогічних злочинів на території країни.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 186 ККУ (грабіж) та ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2240
Поширень: 0