Триває процедура перерахунку пенсій військових пенсіонерів відповідно до постанови Уряду від 21.02.2018 року “Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким інших категоріям осіб” головним управлінням Пенсійного фонду України Вінниччини.

3 березня поточного року Пенсійним фондом області до уповноважених структурних підрозділів відповідних Міністерств та відомств для формування довідок щодо грошового забезпечення силовиків, забезпечено передачу списків на 21 тис. пенсіонерів, з них близько 11 тис. – до Міністерства оборони України, 7,4 тис. – Міністерства внутрішніх справ.

Станом на 21.03.2018 року до Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області для проведення перерахунків пенсій пенсіонерам – силовикам, надійшло 3,2 тис. відповідних довідок із зазначенням грошового забезпечення з урахуванням окладу за посадою, військового (спеціального) звання та надбавки за вислугу років, з яких 3083 довідки – з Вінницького обласного військового комісаріату.

Фахівцями головного управління протягом дня (21.03.2018 року) опрацьовано 821 довідку. На фінансування доплат перерахованих пенсій за додатковою відомістю спрямовано 4,5 млн грн. Дані виплати військові пенсіонери отримають вже сьогодні.

Робота щодо опрацювання відповідних довідок буде продовжуватись щоденно, по мірі їх надходження з силових структур та відомств.



Переглядів: 1174
Поширень: 0