На базі Вінницького обласного військового комісаріату проходили дводенні (27-28 березня 2018) навчально-методичні заняття з питань запобігання корупції у Збройних Силах України. Курси проводили фахівці Наукового центру проблем запобігання корупції у секторі безпеки та оборони Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

У мобільних курсах брали  участь представники обласного та 28 районних і міських військових комісаріатів Вінницької області.  Протягом двох днів фахівці Національного університету оборони України імені Івана Черняховського проводили лекційні заняття щодо запобігання та протидії корупції. Крім того, з присутніми на заняттях було детально опрацьовані заходи, спрямовані на запобігання і протидію корупції, обмеження та заборони, введені чинним антикорупційним законодавством.

Представники Наукового центру проблем запобігання корупції у секторі безпеки та оборони детально розповідали про порядок та умови подачі е-декларацій. Також учасники з військових комісаріатів розв’язували завдання, які були поставлені фахівцями університету.



Переглядів: 1879
Поширень: 0