23 травня у Вінниці пасажирів муніципального транспорту чекав сюрприз. Тролейбуси, автобуси фірми «Богдан» перевозили всіх безкоштовно. За інформацією Вінницької транспортної компанії, протягом двох робочих змін, містом будуть курсувати 45 автобусів та 35 тролейбусів нового зразка, де квитки купувати не доведеться. Про це повідомляє сайт Вінниця.info

«Ранком, як завжди, чекаю тролейбус. Під’їжджає новенький, за маршрутом №3. Бачу, що на лобовому склі є об’ява. Ну, зараз багато тролейбусів їздить без кондуктора. Я заготовила три гривні. Як придивляюся, на оголошенні написано: «23 травня проїзд безкоштовний». Думаю, з якого ото дива? А на сидінні помічаю календарик. На ньому інформація, що на честь ювілею фірми, яка виробляє автобуси та тролейбуси, людям зробили такий подарунок», - розповіла пасажирка Марина Горобець.

Жінка також зауважила, за її спостереженнями, безкоштовний проїзд був лише у транспортних засобах від фірми-ювіляра.

«Поки їхала, то спеціально дивилася, чи є ті жовтенькі об’яви на старих тролейбусах. На жаль, ні. Там було лише: «Без кондуктора». Отже, там їхали за гроші. Та коли вийшла на своїй зупинці, то помітила людей, які спеціально не сідали у старі тролейбуси. Загалом – молодь. Адже пенсіонерам, поки що, проїзд і так безкоштовний», - зауважила Марина.

Сюрприз від фірми-ювіляра не розповсюдився на приватних перевізників, які також працюють на «Богданах».

Акція діє по всій території України.

Редакція Вінниця.info зв’язалася з представниками Вінницької транспортної компанії.

«Сьогодні на лінію вийшли всі автобуси вищезазначеної фірми. Та практично всі тролейбуси, з яких п’ять залишилися на обслуговуванні чи ремонті. Проїзд безкоштовним буде до кінця другої робочої зміни. Фірма-виробник транспортних засобів оплатила всі витрати. Відзавтра все працюватиме у штатному режимі », - прокоментував Вiнниця.info керівник установи Михайло Луценко.



Переглядів: 1897
Поширень: 0