За його словами, те, що сьогодні відбувається в Криму є нічим іншим, як військовою агресією і посяганням на територіальну цілісність України. Він зазначив, що протистояння в регіонах сьогодні створюються штучно і абсолютна більшість громадян України виступає за збереження її територіальної цілісності.

Вже сьогодні, за словами Володимира Гройсмана, розгорнута масштабна робота щодо децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування, суть якої – надати можливість кожному регіону, кожному населеному пункту розвиватися, бути успішним. І вже в близькій перспективі це буде відчутно як в Криму, так і в інших регіонах.

«Ми надамо всім регіонам України можливості розвиватися, приймати рішення на місцевому рівні, надавати послуги громадам, управляти охороною здоров’я, комунальним господарством, освітою, гуманітарною сферою не озираючись на столицю. І це стосується і Криму, і Заходу і Сходу України. Ми також виробимо ті фінансові інструменти, які дадуть можливість регіонам заробляти кошти і частину цих коштів залишати в себе для розвитку територій. Тобто все найцікавіше тільки починається для всіх територій. Довгоочікувана реформа яка перетворить Україну на успішну європейську країну по суті і формі розпочалась зараз. Ви побачите, що ефект буде колосальним», - сказав Віце-прем’єр.



Переглядів: 3112
Поширень: 0