У Дніпропетровській області, де зараз головує олігарх Ігор Коломойський, на патріотизмі можна буде ще й непогано заробити. Місцева влада обіцяє винагороду тим, хто приведе диверсанта чи російського військового. А також здаватиме зброю.

Нові методи боротьби із терористами запропонував заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов. У своєму Facebook він звернувся із пропозицією, насамперед адресованою жителям Донбасу:

«Я багато думав про події в Донецьку і Луганську. Висновок один - це революція бідності. Заколот втомлених, зневірених і не почутих владою людей. Наші російськомовні брати з Донбасу. Заплуталися. Втратили орієнтири. Які купилися на солодкі обіцянки негідників. У нас є пропозиція. За кожен повернутий ствол - виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США. За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні - винагорода 10 000 доларів США. За кожну звільнену будівлю, передану місцевій владі та під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро" - винагорода 200 000 доларів США (при чому у територіальної громади залишається вільне право доступу в будь-який момент).»



Переглядів: 4001
Поширень: 0