У Вінниці на автобусних маршрутах №№ 7, 11, 2 та 19 зменшився інтервал руху автобусів. На ці лінії було пущено ще по одному новому автобусу, які Вінниця закупила по програмі під державні гарантії. Відповідно, змінено і графік руху транспорту, з яким можна ознайомитися на сайті КП «Вінницька транспортна компанія».

Останнім часом на телефони відділу оперативного реагування міської ради «Цілодобова варта» від вінничан надходять скарги на недотримання графіку руху окремими автобусами. За словами заступника начальника КП «Вінницька транспортна компанія» Миколи Завірюхи, непорозуміння відбуваються через те, що нещодавно графік руху автобусів, які рухаються по маршрутах 7, 11, 2 та 19, було змінено: «Маршрути 7 та 11 було підсилено по одному автобусу, відтепер по них рухається відповідно 7 і 3 автобуси. А з минулого понеділка подовжено автобусний маршрут № 2, автобуси прямують від площі Шкільної до колишнього ДПЗ, а не до Залізничного вокзалу, як це було раніше. На цей маршрут додатково також поставлено один автобус. Новий маршрут 19 «Вишенька - Немирівське шосе», який було створено у серпні, працював у тестовому режимі. Днями його також було підсилено одним автобусом, і тепер по маршруту курсує 7 одиниць. Тому на цих автобусних маршрутах інтервал руху транспорту зменшився, відповідно, змінився графік руху».

З новими графіками руху автобусів можна ознайомитися на офіційному сайті КП «Вінницька транспортна компанія».

На сьогоднішній день Вінниця отримала по програмі під державні гарантії 15 автобусів, ще стільки ж має надійти від виробника. Залежно від надходження транспорту будуть підсилюватися й інші автобусні маршрути, зокрема № 20, 1, 14, 21, 24. Оголошення про зміну графіків руху будуть з’являтися на тому ж сайті. ​



Переглядів: 16065
Поширень: 0