За інформацією Гідрометцентру, 3 квітня у західних, південних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с; вночі у західних областях місцями сильний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, вдень у центральних, Одеській та Миколаївській областях місцями сильний дощ та мокрий сніг.

ДАІ України закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Пам’ятайте, що у дуже сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов\'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.



Переглядів: 4646
Поширень: 0