У пасхальну ніч з 11 на 12 квітня після богослужінь у храмах жителі Вінниці зможуть добратися додому муніципальним транспортом. Згідно з спеціально розробленим графіком з 3:30 ночі по окремих маршрутах городяни зможуть користуватись тролейбусами, трамваями та автобусами.

Вже традиційно, щоб вінничани мали можливість добратися в ніч на 12 квітня до храмів, а під ранок – повернутись додому, транспорт працюватиме за окремим графіком.

Так, у суботу 11 квітня муніципальний транспорт рухатиметься у звичайному режимі до 24-ї години. А з о пів на четверту ночі на лінію вийдуть тролейбуси, які будуть курсувати за наступними маршрутами: від кінотеатру «Мир» до Залізничного вокзалу, від Електромережі до Залізничного вокзалу. А з 4-ї годині ранку вінничан перевозитимуть тролейбуси ще й за напрямками: від автостанції «Східна» (вул. Ватутіна) до кінцевої зупинки «вул. Лугова» та від автостанції «Східна» до Залізничного вокзалу.

Щодо трамваїв, то о пів на четверту вони вийдуть за такими маршрутами: від кінотеатру «Мир» до Барського шосе та від школи №30 до Барського шосе. Також у пасхальну ніч з 3:30 вінничан перевозитимуть автобуси за такими напрямками: від зупинки «Електромережа» до зупинки «Вишенька», від зупинки «вулиця І.Богуна» (церква) до ринку «Урожай» та від зупинки «вулиця І.Богуна» до Меморіалу Визволення.

В неділю 12 квітня з 6-ї години ранку громадський транспорт рухатиметься за графіками вихідного дня.



Переглядів: 4694
Поширень: 0