Перед Великоднем на майданчику біля торговельного центру «ШОК» по вул. Келецькій, 117 б, в рамках проекту «Купуй вінницьке», відбудеться традиційний ярмарок. До участі у ньому можуть долучитись товаровиробники з усієї області.

Щоб вінничани могли купити продукти до столу за цінами товаровиробника, перед Великоднем у місті щороку проводиться ярмарок. У ньому беруть участь тільки товаро- та сільгоспвиробники, що дозволяє утримувати невисокі ціни без націнки перекупників. В цьому році ярмарок заплановано на 23 квітня, за тиждень до Пасхи.

«Враховуючи, що напередодні свят ціни на міських ринках на продукти харчування зростають, ми рекомендуємо виробникам-учасникам ярмарку надати можливість вінничанам купити продукти за нижчими цінами До участі у торгівлі не будуть допускати підприємців, які перекуповують товар. Для таких місця не виділятимуться», - розповідає директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

За попередніми підрахунками у ярмарку візьме участь біля 150 суб’єктів господарювання. На території майданчику біля ТЦ «ШОК» для кожного з них буде виділено місце. Усі товаровиробники, які мають бажання взяти участь у ярмарку, повинні завчасно подати заявку до Департаменту адміністративних послуг міської ради. Усю необхідну інформацію вони можуть отримати зателефонувавши за номером 67-07-80.



Переглядів: 3330
Поширень: 0