​З поточного тижня Центр адмі​ністративних послуг по Соборній, 59 змінює графік прийому громадян. Відтепер по середах чергові адміністратори та державні реєстратори працюватимуть на три години довше. Окрім того, прийом відвідувачів буде проводитися і по суботах. Перша робоча субота в тестовому режимі – 21 січня. Також до 20-ї години щосереди будуть працювати і територіальні Прозорі офіси.

Робота Центрів адміністративних послуг Вінниці постійно вдосконалюється. Для зручності мешканців міста, які протягом робочого часу не мають можливості звернутись за адміністративними послугами, вже з цього тижня змінюється режим роботи центрів.

Відтепер усі Прозорі офіси щосереди будуть працювати довше – до 20:00. Як і раніше, усі вони мають графік роботи без обідньої перерви. В понеділок, вівторок та четвер час прийому громадян з 9-ї до 17-ї години, в п’ятницю – з 9 до 16 години.

Ще одним нововведенням стане робота Прозорого офісу по суботах. Вже з 21 січня у центральному Прозорому офісі працюватимуть чергові фахівці. Новий графік роботи стосується виключно прийому адміністраторами та державними реєстраторами. По суботах прийом відвідувачів здійснюватиметься з 9:00 до 15:00 без перерви.

Для інформації:

Адміністратори в основному надають консультації та проводять прийом документів по земельних, архітектурних та архівних питаннях. Також надають послуги міграційної служби – прописка, виписка. Державні реєстратори здійснюють реєстрацію речових прав, реєстрацію та перереєстрацію права власності, надають інформаційні довідки із державних реєстрів тощо. ​



Переглядів: 4180
Поширень: 0