З 14 червня Київський міст тимчасово закрили для руху транспорту. У зв’язку із цим маршрути тролейбусів, маршрутних таксі та автобусів дещо змінили, аби забезпечити максимальне перевезення пасажирів.

Весь муніципальний транспорт, який рухається у напрямку вулиці Київської буде об’їжджати через Центральний міст.

Тролейбуси №3, №9, №13 та №15 робитимуть розворот через вулицю Нансена. Водночас маршрути №10 та №4, які тимчасово рухалися в сторону Тяжилова через Київський міст, повернулися на звичний маршрут.

У “Вінницькій транспортній компанії” пояснили, що наразі оновленого графіку руху транспорту немає і тролейбуси рухаються поінтервально. Тобто, через велике скупчення транспорту в центрі міста кожен водій тролейбуса сам визначає безпечну швидкість руху транспорту для перевезення пасажирів.

Через Центральний міст та вулицю Соборну також рухатимуться автобус №16 (Меморіал визволення – Аграрний університет) та маршрутні таксі № 8Б, 16А, 17А, 23А.

Нагадаємо, що рух через Київський міст заборонений до 2 липня включно, у зв’язку з проведенням чергового етапу реконструкції, що вимагає повної відсутності транспорту на споруді.

Читайте також: Як після перекриття Київського мосту вінничани діставалися з правого берегу Бугу на лівий



Переглядів: 3766
Поширень: 0